Home Wat is Shiatsu? Waarom Shiatsu? Verloop van een behandeling

Waarom Shiatsu?

 

Shiatsubehandelingen kunnen bij diverse soorten klachten helpen: klachten die met stress te maken hebben, problemen aan het spier- of bottenstelsel, rugpijn, stijve gewrichten, whiplash, stijve nek, sportblessures, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, ademhalingsproblemen, circulatiestoornissen, allergieën, menstruatieproblemen, verteringsproblemen, depressie, Burnout, CVS, fibromyalgie, ...

 

In principe kan Shiatsu baat brengen bij elke klacht. Wanneer iemand ontspannen is, wordt immers de zelfgenezende kracht van zijn of haar lichaam vergroot.

 

Shiatsu werkt ook weldadig als je niet ziek bent. Het kan simpelweg een prettige manier zijn om te ontspannen en tot rust te komen - een moment alleen voor jezelf. Bij Shiatsu gaat het er om het hele lichaam in evenwicht te houden en periodieke behandelingen helpen dit evenwicht in stand te houden.

 

De praktijk heeft al vaak bewezen dat Shiatsubehandelingen het lichaam kunnen helpen om allerlei kwalen te overwinnen. Shiatsu pretendeert niet alle kwalen te kunnen genezen, maar het kan u en uw lichaam op weg helpen naar een groter gevoel van welbevinden.

 

Shiatsu is een aanvullende therapie die in combinatie met reguliere geneeswijzen kan worden toegepast.

 

Probeer het zelf ook eens, u zal merken dat Shiatsu ook op u een helende werking heeft...