Home

Tarieven Shiatsu & Bachbloesems

 

Ik werk niet met een uurtarief, maar met een vast tarief voor een volledige behandeling. Het maakt dus voor de cliënt niet echt uit hoelang de behandeling precies duurt, de prijs blijft dezelfde.

 

Op deze manier hoeft de patiënt op het einde van de behandeling ook niet steeds de klok in het oog te houden indien deze nog enkele vragen heeft.

 

Ter info: tarieven voor de yogalessen kan u hier terugvinden

 

Shiatsu

 

Het tarief voor een volledige Shiatsu-behandeling bedraagt 50 €

 

 

Bachbloesemconsult

 

Het tarief van een Bachbloesemsconsult is dezelfde als deze van een Shiatsubehandeling: 50 €

 

Voor een Bachbloesemconsult moet een aparte afspraak gemaakt worden (deze wordt dus niet samen met de Shiatsubehandeling gegeven) aangezien deze behandeling op zich ook ongeveer een uurtje tijd in beslag neemt.

 

Op het einde van het consult krijgt u een remedieflesje mee naar huis om de Bachbloesembehandeling verder te zetten.

Een reeds verkregen Bach-remedieflesje kan ook (zonder Bachbloesemconsult of na een Shiatsu-behandeling) bijgevuld worden voor 5 €.

 

 

Oorkaarsbehandeling

 

Voor een oorkaars-behandeling moet geen aparte afspraak gemaakt worden. Deze kan aanvullend, tijdens/na de Shiatsu-behandeling, uitgevoerd worden. Bij een oorkaars-behandeling worden steeds beide oren behandeld en worden dus 2 oorkaarsen gebruikt.

Hiervoor wordt een extra supplement gevraagd van 5 € per oorkaars (= 10 € extra in totaal)

 

 

Cadeaubon

 

Verras uw partner, familielid, vriend of vriendin met een Shiatsu cadeaubon. Laat ook hen genieten van het ontspannende effect van een Shiatsu-behandeling.

 

 

De prijs van de cadeaubon is dezelfde als de prijs van een Shiatsu-behandeling: 50 €